+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com
 x 

Blog

Harley Benton D-120 VS

9571513 800

Az első benyomás a legmeghatározóbb – tartja a mondás és ez a gitárokra is igaz. Persze az ember, ha tüzetesebben vizsgál egy hangszert, találni fog hiányosságokat, tökéletlenségeket. Mégis a végső véleményünk kialakításakor azért akkor is a legelső benyomásunkra alapozunk.

Rám - eddigi tapasztalataim alapján azt mondhatom, hogy – mindig jó hatást tettek a Harley Benton gitárok. A doboz kinyitása után a legelső dolog, ami szembetűnő....

Bővebben: Harley Benton D-120 VS

RiffBANDZ - hülyeség vagy igaz?

rifftek story main 

"Mekkora kamu, hogy három darab gumidarabért elkérnek 2700 forintot! Őőőőrület...."Mondja a szkeptikus....amit elsőre teljesen meg tud érteni az ember, de sajnos nincs igaza. Először is! Ki kell próbálni! Na nem azt mondom, hogy vegyetek egyet tőlünk, neeeeem.....Ez azért elég direkt marketing lenne.

Bővebben: RiffBANDZ - hülyeség vagy igaz?

V-picks pengetők: egy darabka profizmus

 

Hogy ne csak minden az üzletről szóljon, szeretnénk veletek kicsit közelebbről megismertetni azokat a termékeket amiket rátok akarunk sózni :).

Ez a bejegyzés azt a célt szolgálja, hogy kedvet kapjatok valami új kipróbálásához! .....pengető....mit számit az?....csak egy kis darab műanyag!...mind egyforma....meg úgy is elhagyja az ember.... Reményeink szerint az alábbi iromány után ha nem is változik meg a véleményetek, de képet kaptok arról, hogy milyen elhivatottság és maximalizmus jellemzi az amerikai V-picks gitár és mandolin pengető gyártó manufaktúrát. Illetve mi az amitől az olyan gitárosok, mint Carlos Santana, Billy Gibbons, Phil Keaggy azt mondják, ezek a világ legjobb pengetői.

 

Bővebben: V-picks pengetők: egy darabka profizmus

Elixir Nanoweb Light

 

Az Elixir kétféle bevonattal hozza forgalomba húrjait. Az egyik a Nanoweb másik a Polyweb. A Polyweb volt az eredeti védőbevonat a húrokon, ezt követte a Nanoweb, amit a legtöbb gitáros sokkal kényelmesebbnek találhat, bár az igazat megvallva a vastagabb Polyweb nyílván tovább is tart.

Bővebben: Elixir Nanoweb Light

Árak a Thomann honlapján

Első bejegyzésünk egy általános hiedelem eloszlatására irányul. Thomann oldalát böngészve a jóember talál egy csomó baromira olcsó cuccot, aminek ő nagyon megörül. Aztán amikor a kifizetésre kerül a sor akkor legörbül a szája....hogy is van ez akkor!?

 

Bővebben: Árak a Thomann honlapján

alsomodul 0915