+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com
 x 

Logo Black Horizontal

 

Görögországról inkább egy nyaralás, sem mint  gitárpedálok jutnának eszünkben. Mi is furcsának találtuk a Tsakalis AudioWorks céget, amikor rátaláltunk. Egy olyan országban, ahol a GDP 55%-át a turizmus bevételei adják, ki a fene gondolná, hogy nemzetközi érdkelődésre számot tartó gitár pedál építő manufaktúra üzemel....és nem is akár hogy...

Chris Tsakalis gitáros és villamosmérnök által alapított cég saját bevallása szerint "....célunk, hogy minden gitáros és basszusgitáros elégedett legyen termékeinkkel. Minden effekt pedálunk 100%-ig kézzel épített és vezetékelt, minőségi alkatrészek felhasználásával. Cégünk munkáit a régi vágású csöves erősítőkre jellemző kézi vezetékelés, nagy körültekintéssel válogatott, kiváló összetevők valamint a zene és az elektronika iránti szenvedélyünk jellemzi.

Ami így együtt egy erőteljes "sound"-ot, természetfeletti "feeling"-et és elsőrangú minőséget jelent...." all1

 

Szóval látszik, hogy görög barátaink nem viccelnek, ha minőségről van szó.

Az alapfelhozataluk 2 db különböző overdive (RiffRaff, G-Spot), 2 db distorsion (Crown, Nerve) 1 db delay (Tilay), 1 db reverb (Ocean), 1 db kompresszor (Zipper), 1 db (Tremmatic) és 1 db hangfal szimulátor (Multicab) pedálból áll, de igény esetén modolással is foglalkoznak, csak írni kell nekik egy levelet :)

A pedálok bővebb leírásait a termékek mellett találjátok a webshopunkban.

 

Az Audioll a Tsakalis AudioWorks hivatalos forgalmazójaként a teljes termékpalettát elérhetőve teszi számotokra, szóval ha valakit érdekelnek "kézműves" pedálok, az forduljon hozzánk bizalommal. 

 

Ugrás a Tsakalis pedálokra!

alsomodul 0915