+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com
 x 

rifftek story main 

"Mekkora kamu, hogy három darab gumidarabért elkérnek 2700 forintot! Őőőőrület...."Mondja a szkeptikus....amit elsőre teljesen meg tud érteni az ember, de sajnos nincs igaza. Először is! Ki kell próbálni! Na nem azt mondom, hogy vegyetek egyet tőlünk, neeeeem.....Ez azért elég direkt marketing lenne.

 

Inkább fogjatok egy befőttes gumit és oda-vissza tekerjétek a négy lefogó ujjatok köré. Ezután pedig játszatok el valami szokásos dallamot. Garantáltan nem lesz egyszerű!

Nekem egy angol gitáros haverom, Ben ajánlotta a Rifftek által gyártott RiffBANDZ gumikat. Ő is befőttes gumikkal gyakorolt és sok keresgélés után találta meg ezt a terméket. (Mellesleg megjegyzem a srác teljesen őrült! Képes hanali 4-kor felkelni gyakorlolni, még munkába menetel előtt!)

 

A dolog nagyjából úgy működik, mint a futóknál a lábsúly. Gyakorlás közben a RiffBANDZ gyűrűk enyhe ellenállást fejtenek ki az ujjakra, így amikor levesszük őket, a "nyűgtől" megszabadult ujjak musztángként nyargalnak végig a bundokon...:) 

A vitzet félretéve, a gyártó állítása szerint a RiffBANDZ rendszeres használatával rövid időn belül növelhetjük játékunk sebességét és pontosságát, valamint a riffek lefogásának erejét.

A Rifftek cég ezeket a gumi gyűrű sorokat direkt olyan anyagból készíti, amely nem nyúlik meg és nem szakad el. Plusz még egy patent kis dobozkába is tették, ami egy húrkészlet és egy Bjelomorkánál orosz cigisdoboz fura keverékére emlékeztet, de persze attól egy kissé amerikaibb. Ezeken kívül a dobozban találunk egy saját termékkódot is, melyet a gyártó honlapján bepötyögve, ingyenesen hozzájuthatunk különböző videókhoz, melyek segítik, a hatékony gyakorlást.

Pár szóval tehát: Virgázóknak kötelező!!!

 

RiffBANDZ az Audioll webshopban

alsomodul 0915