+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com
 x 

Dr. Freakenstein Fuzz

DRFF-3 angle 2
DRFF-3 back
DRFF-3 main 1
Igor only
Termék elérhetősége:   Készleten
Modulációs Fuzz effekt pedál
Fogyasztói ár69000 Ft

Ez egy teljeskörű fuzz torzító pedál a Rainger FX által tervezett, egyedi fémházba ágyazva. A századelőn készült Frankeinstein és horror filmek ihlette fő panelen található "VOLUME" a hangerőt, az "OVERTONE" pedig a felharmónikusok hangmagasságát szabályozza. A két szabályzó változtatásával egy csomó érdekes beállítást meg tudunk valósítani, amik leginkább a WAH WAH effektusok és a PHASER hatások egy speciális elegyére hasonlítanak, mindez persze torzítva. Szóval egy LFO (alacsony frekvenciás oszcillátor)-ral oldja meg a fuzz effekt modulációját melyet egy kapcsoló segítségével vagy ráadunk a sima torzításra, vagy kikapcsolunk vele ("MOD" kapcsoló!).

A hátlapon található "HI/LO" kapcsoló a felharmónikusok tsartopmányát állítja egy mélyebb és egy magasabb között, ami például a mélyebb esetében kiválóan alkalmas arra, hogy a gitárunkból egy félelmetes orgonát varázyoljunk. A "RATE" szabályzó segítségével állítjuk a moduláció sebességét, ami a lassú támolygó hatástól, egészen a gyors csipogásig átfogja a palettát. Eközben a főpanel közepén elhelyezett sejtelmes zöld fénnyel megvilágított kivezérlésjelzőnk a jel ritmusára lüktet. Egyszerűen kell egy ilyen minden kisérletező kedvű gitárosnak! :)

 

Mi is az az IGOR?

Az IGOR a Rainger FX saját fejlesztésű, nyomásérzékeny vezérlő pedálja, amely a Frankenstein történetben szereplő segéd nevéről, Igor Strausmannról kapta nevét. Ez a forradalmian új lábkapcsoló azért is különleges, mert simán lehet sarokkal is használni, ami a lábfejet szabadon hagyva más funkciók betöltését is lehetővé teszi.

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

alsomodul 0915