+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com
 x 

AKG K-92

AKG K-92 2
AKG K-92 3
AKG K-92 4
AKG K-92 5
AKG K-92 6
AKG K-92 7
AKG K-92 8
AKG K-92 9
AKG K-92 10
AKG K-92 11
Termék elérhetősége:   Készleten
Stúdió Fejhallgató
Fogyasztói ár19000 Ft

Beszerzés és kiszállítási idő: 5-7 munkanap

Az új széria tökéletes költséghatékony megoldás hangmérnököknek és zenészeknek egyaránt minden felvételi alkalmazáshoz (felvételek, stúdió és élő keverés, próbatermek).
A nagy méretű - 40 mm átmérőjű – membránok nagy érzékenységet biztosítanak a nagyobb kimeneti teljesítményhez, ezen felül rendkívül széles frekvenciaátvitelt a lehető legrészletesebb hangkép érdekében, valamint az alacsony impedancia révén teljes mértékű kompatibilitást minden professzionális és hordozható zenelejásztó eszközzel. A teljesen zárt kialakítás része még a vadonatúj fejlesztésű akusztikus kamra is, amely teljes mértékben megakadályozza a hang kijutását így maximálisan titokban maradhat mit hallgat a felhasználó.

Az AKG egyik védjegyének számító ergonomikus önbeálló fejpánt és a teljesen fül köré illeszkedő formaterv maratoni hosszúságú hallgatásokat tesznek lehetővé. A K92 hihetetlen könnyű, mindössze 200 g súlyú, hiszen a nyitott fejpántos formaterv révén drámai súlycsökkenés következett be, kioltva a nagyméretű membránokból esetlegesen adódó súlynövekedést.A megfizethető árkategóriát képviseli, de ez egyáltalán nem jelent minőségi romlást. Extrém teszteknek vetették alá, beleértve a többszöri kétméteres ejtés-tesztet, és a 80,000-szeres  kábelhajtogatási és nyújtási tesztet, valamint a zord hangszóró teszteket is. A fülpárnák, - melyeken általában először jelentkeznek a hosszútávú viselés nyomai – komplett cserélhetők, meghosszabbítva a befektetésünk élettartamát és értékét.

A 16 Hz – 22,000 Hz frekvenciatartománnyal a K92 ideális megoldás azoknak a felhasználóknak, akik részletes hangzást szeretnének visszahallgatás vagy rögzítés közben.
Ráadásul a csavaros 6,3mm-es átalakítónak köszönhetően bármely professzionális eszközzel használható. A hosszabb 3 méteres kábel ideális a profi stúdiós alkalmazásokhoz.
A K92 minden hasznos tulajdonsággal rendelkezik, kiegészülve a 22,000 Hz-ig kiterjesztett magasfrekvenciás tartománnyal. A csavaros adapter itt már teljesen aranyozott, az oxidáció megelőzése, és így a minél hosszabb ideig tartó teljesítmény érdekében. Ezen plusz finomításoknak köszönhetően a K92 a sorozat prémium modellje.* Típus: zárt, teljesen fül köré illeszkedő
* Cserélhető műbör fülpárnák
* Nyitott, ergonómikus önbeálló műbőr fejpánt
* 40 mm átmérőjű membránok
* Frekvenciaátvitel: 16 Hz - 22,000 Hz
* Érzékenység: 113 dB SPL/V
* Maximális bemeneti teljesítmény: 200 mW
* Impedancia: 32
* 3 m-es fix kábel
* Csatlakozó: sztereó 3.5 mm + aranyozott 6.3 mm-es csavaros adapter
* Súly: 200 g

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

alsomodul 0915