+36/70 522 0162 | audioll.hu@gmail.com
 x 

Elérhetőségeink:

 

tel.:+36/70 522 0162     email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               facebook                instagram

 

 

 

Fontos tudnivalók

 

A következőkben foglaljuk össze számotokra a legfontosabb tudnivalókat a webshopról, annak használatáról. Nem fárasztunk benneteket (és magunkat sem!) azzal, hogy “hű de”, meg “haj de” nagyszerűek vagyunk ésatöbbi “legjobb”, “legnagyobb” bla-bla-bla marketing szükségszerűséggel. Ehelyett beszéljenek az árak és szolgáltatásaink minősége. Bízunk benne, hogy e sorok olvasója is elégedett vásárlónk lesz a közeljövőben. Vásárlásra fel!

 

Hogyan tudsz tőlünk vásárolni?

 

A szokásos webshopos módszerrel….írhatnánk ezt is, de valóban! A kíválasztott termékeket a kívánt darabszámmal kiválogatod, majd ezek megjelennek virtuális bevásárlókosáradban. Ezután bejelölöd a kívánt szállítási és fizetési módot és véglegesíted a vásárlást. Amint az áru ellenértéke beérkezett hozzánk, máris indítjuk a termékeid összeállítását és ezzel egy időben e-mailben visszaigazoljuk hogy vásárlásod megtörtént és mi lesz a termékek érkezésének várható időpontja.

 

Várható szállítási időpont:

Ezt az elnevezést azért használjuk, mert mi is megrendeléseket állítunk össze, tehát nem mi vagyunk a termékek közvetlen gyártója :) Alkalmanként minőségbiztosítási, műszaki vagy egyéb logisztikai okokból a rendeléseket feltartja, visszatartja vagy megállítja a forgalmazó. Ez nekünk is gond!

Igyekszünk mindenkinek időben eljuttatni a termékét, de olykor ez csak komoly munka, idő és türelem árán lehetséges. Szóval számítsatok rá, hogy rajtunk kívülálló okokból szállítási késedelem előfordulhat!

 

Szállítási módok

 

- DPD futárral

 

Szervezetünk a DPD Hungária Kft. csomagküldő szolgálattal áll szerződésben, akik kedvezményes díjszabással segítik munkánkat. Éppen ezért 10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás mellett rendelhetitek meg termékeinket az ország teljes területén. Ez alatti rendelési összeg esetén is mindössze 1500 Ft szállítást kell megfizetni a vásárlónak, ami a jelenlegi, magyar hangtechnikai és hangszeres webshopokat figyelembe véve kiemelten kedvezőnek mondható.

 

A küldemények súlyhatárai 0-31 kg.

 

A DPD futárral a raktárkészlettől és a megrendelés leadásától függően 1-7 munkanapos időkeretet tudunk megvalósítani, amelyben minimális eltérések is mutatkozhatnak, melyről minden esetben értesítjük a vásárlót.

 

 

- Postai ajánlott küldemény szolgáltatással

 

Ez a lehetőség inkább az apróságok megrendelése esetén célszerű, mivel a súlyhatár itt 0-0,5 kg közé esik. Tehát leginkább kis számú, könnyű, vagy ritkaságszámba menő termékek rendelésénél érdemes ezt a szállítást választani.

 

A postai szállítás a raktárkészlettől és a megrendelés leadásától függően változik. A termékek várható szállítási időpontjáról minden esetben értesítjük a vásárlót a megrendelést visszaigazoló e-mailben.

 

Fizetési módok

 

- Átutalással

Sima bankszámlára való befizetésről van szó akár netes úton, akár a bankon keresztüli személyes befizetéssel. Ehhez nincs más teendő csak a vásárlás véglegesítése során megállapított végösszeget kell átutalni az alábbi számlaszámra:

 

Audioll.hu Kft.

10918001-00000103-75210005

Unicredit Bank

 

Megjegyzés mezőbe ne felejtsd el feltüntetni a rendelési kódot!

 

 - Paypal segítségével történő utalás

Ez azoknak ajánlott, akiknek már van PayPal fiókjuk, vagy hajlandóak nyitni egyet. A PayPal egy internetes fizetési szolgáltató, mely minimális kezelési költségért elintézi a bankok közötti utalási procedúrát helyettünk, akár külföldre is. Ha ezt választod nincs más teendőd csak a vásárlás végösszegének ismeretében megadni az Audioll PayPal fiókját, mint kedvezményezett és ezután a Te fiókodban megadott bankkártyáról levonódik az összeg, mely nálunk megjelenik.

 

Audioll PayPal fizetési e-mail címe:

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

E-mailes árajánlat esetén....

 

- a forgalmazóink esetenként megrendelés közben átállítják a termékek elérhetőségi időpontját, nagyon ritkán még az árát is. Ezekben az esetekben mindig értesítjük a vásárlót és a megváltozott vásárlási körülmények ismeretében el tudod dönteni, hogy élsz e a vásárlással vagy inkább elállsz tőle. 

 

Egyéb elérhetőségeink:

 

Amennyiben a termékkel kapcsolatban bármilyen kérdése merülne, hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon:

+36/70 522 0162

Olykor eléggé elfoglalt a vonalunk, de igyekszünk a kijelzett érdeklődőket visszahívni! 

 

 

Ügyfélszolgálati időkeret:

h-p 10:00 - 18h

 

Facebook

Az ügyfélszolgálati időkereten kívül is kereshetsz minket facebook oldalunkon. Amennyiben az oldalt elérhetőnek látod írj ránk chat-en, vagy üzenetben! Igyekszünk segíteni!

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Árajánlat kéréssel, szállítással, reklamációval, ügymeneti vagy bármilyen általános kérdéssel, észrevétellel kapcsolatban írj e-mailt! Az a biztos…

alsomodul 0915